Новини групи

24.05.2019

УЧАСТЬ У КОНКУРСІ НА УГНІВСЬКУ ДІЛЯНКУ


Групою компаній ТОВ «ЗАХІДНАДРАСЕРВІС», ПП «Нордік» та ПП «ПРОЕКТ-БУД» прийнято рішення про участь у конкурсі на укладення угоди про розподіл вуглеводнів у межах ділянки Угнівська, який оголошено 28 лютого 2019 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2018 року №1189.

Для участі у конкурсі створено ТОВ «ВЕЛЛ КО» - компанію, яка буде забезпечить виконання усіх зобов’язань за угодою про розподіл вуглеводнів у межах ділянки Угнівська.

    Крім цього, ТОВ «ЗАХІДНАДРАСЕРВІС», ПП «Нордік» та ПП «ПРОЕКТ-БУД», як материнські компанії ТОВ «ВЕЛЛ КО» надають гарантії щодо забезпечення виконання зобов’язань фінансового, технічного, природоохоронного та іншого характеру за угодою про розподіл продукції.

До групи «ВЕЛЛ КО» входять компанії, які здійснюють свою діяльність на ринку нафти і газу починаючи з 2004 року. Компанії групи мають багаторічний успішний досвід організації робіт із пошуку та видобутку вуглеводнів, володіють необхідним обладнанням, в тому числі, для проведення тривимірного сейсмічного дослідження, буріння та випробування свердловин, будівництва необхідної виробничої інфраструктури.

Групою відкрито 10 газових родовищ та 1 нафтове, пробурено 56 свердловини, з яких облаштовано і введено в експлуатацію 44 продуктивні свердловини, побудовано 5 установок підготовки газу та 1 пункт збору та підготовки нафти, прокладено більше 110 км. газопроводів, що є найефективнішим результатом на Західному регіоні серед приватних та державних компаній (багаторічний професійний досвід та успішні результати роботи у нафтогазовому секторі).



Повернення до списку